Hitta din hobby och ditt intresse

 

Börjar du bli less på att bara vara hemma och inte göra något speciellt än att se på serier och spela spel? Kanske det är dags att hitta din hobby och ditt intresse. Det finns massor att hitta och frågan är vilket som kan passa dig bäst.

Om du tycker om att vara ute i naturen så kanske vandring är något du ska satsa på. Förutom att få uppleva fantastisk natur så får du också en form av träning genom att traska runt i skog och mark. Se till att skaffa dig riktigt bra kängor för ändamålet. Det kan vara bra att ha både låga och höga kängor beroende på var man ska vandra. En eller några olika ryggsäckar kan också vara bra att skaffa sig. Längre vandringar med övernattning behöver större ryggsäckar än vad en dagstur gör.

Tåliga och bekväma kläder är också något som behövs. Så klart så kan du klara dig långt på ett par jeans och en t-shirt men du kommer att märka skillnader när du skaffa dig bra vildmarksbyxa och en bra jacka. När du börjar få mer rutin på att vandra så kanske de svenska fjällen kan vara något som du provar på. Börja med någon dagstur för att sedan göra någon övernattning på kalfjället.