Med stort intresse för ishockey och NHL

 

Ishockey är en stor sport i Sverige som väldigt många följer och tycker om. Barn börjar spela ishockey i allt tidigare åldrar och det har blivit betydligt mer organiserat än det var förr.

Den stora höjdpunkten varje år är såklart VM, men inget slår nog åren då OS går av stapeln. Då samlas alla de bästa spelarna i världen för att slåss om ett OS-guld, vilket gör det extra spännande att följa.

Svenska hockeyligan

I Sverige har vi en väldigt bra liga sett till vår storlek som land och den budget varje lag har. Vi exporterar världsstjärnor till höger och vänster vilket gör att standarden sjunker något i jämförelse med till exempel NHL i Nordamerika. Det betyder inte att du inte kan gå och titta på SHL, det är som sagt fortfarande en av de bästa ligorna i världen och väldigt underhållande.

NHL i spetsen

Den absolut bästa ligan i världen är NHL där USA och Kanada ingår. Har du alltid drömt om att få åka och titta på några matcher i NHL. Då ska du veta att det finns alla möjligheter att göra det. Ta en titt på nätet för att hitta matchbiljetter och resor som tar dig till andra sidan Atlanten och den bästa hockeyligan i världen!